18.6.2013

Rintamamiestalo SWAP (1:12 ja 1:18)

Saimme SWAP paketit vihdoin 14.6.13 lähetettyä kaikille. Iso vaihto ja paljon oli paketeissa ihmeteltävää. Itse valmistamissani oli haastetta kerrakseen. 1:12 ja 1:18 SWAP aiheena rintamamiestalo ja tahdoin molempiin samanlaiset sisällöt.

Olemme IIvarin kanssa ahkeroineet monta samanlaista yllätystä sekä kokooon 1:12 että 1:18. Tässä kotiseminaarissa Marian ohjeistuksella valmistettuja tupakelloja.

 Valmistimme ensin raanuja.Iivari ( ja minä) tykkää  letuista eli mikä sen mukavammin sopisi rintamamiestaloon kuin uusi lettupannu hellalle. Toivotaan, että käyttöä tulee.

1:18 Anne (mukana myös emolahjoja). Kesän ensimmäiset kanttarellit ja tatit! Nam, Voi kun ne ovat pieniä ja suloisia. Remontti alkaa taatusti sujua iskelmien tahdissa.. Kiitos! Iivari joka vielä on reissun päällä tulee ilahtumaan  konjakista ja laseista! Oranssi keltainen unikko peite tulee sopimaan keltasävyiseen taloon ja kukkia ei ole koskaan riittävästi.

1:18 Maija on valmistanut tupaan kesäisiä tekstiilejä kahvikattaukseen, kiitos!
1:18 Maija on poiminut kevään ensimmäiset kielot emolahjaksi muumimukiin. Huumaava kielontuoksu täyttää tuvan, ihanaa!

1:18 Erjan paketti oli kuin suoraan isoäidin ajasta. Kauniit peilit saavat toivottavasti arvoisensa paikan makuuhuoneesta ja peräkammarista, kiitos!
1:12 Tanja on ommellut tekstiilejä ja pienen kranssin.Kiitos!

1:12 Tinjan rautasohvalla on Iivarin hyvä ottaa pient nokoset puutarhassa kiitos!

1:12 Helin paketista löytyi ihana Martta Wendelinin taulu ja kukkia, Kiitos!

Emolahjaksi  Heliltä verannan ikkunalle pelargonia. Tähän kohtaan täytyy kertoa kuinka minulle sattui valmistaessani pelargoneja. Näppärästi kostutin nimittäin paperia josta pyörittelin kukkia. Laitoin nämä pienet tuotokset odottamaan jatkokäsittelyä ja kannen visusti kiinni. Unohdin nämä joksikin viikoksi kannelliseen purkkiin. Löysin viimein kukkani homehtuneina... en ole jälkeen kokeillut uudelleen.

Emolahja Helenalta sai ihan mykistymään. Rautalanka töitä ja nahkasaappaat - hienoja!

1:12 Helenalta  kliivia, kiitos!

Emolahja Annalta anopinkieli ja lukemista, kiitos!

1:12 Annalta aiheeseen sopivaa kirjallisuutta ja saunanlämpömittari, kiitos!

emolahjaksi Leenalta matto, sandaalit ja karjalanpiirakoita, nam!

1:12 Leenan paketti oli kuin koru ja samoin sisältö! Iivari ja Tyyne sujahtavat juhannuksenä näihin vuodevaatteisiin saunan puhtoisina. Tyynyliinan päällä pieni patasuti, Kiitos Leena!

Emolahjaksi  Paulalta pitsaa työmiehille ja linnunpesä löytää jostakin räystäältä kivan paikan itselleen, kiitos!

1:12 Paulan paketista kuoriutui suloinen pieni kärpässieni jakkara, leppäkerttu -lelu, kahvileipää ja muistitaulu. Kiitos!

1:12 Minnan paketista paljastui olohuoneen pöytä, virkattu matto ja uusin Seura -lehti, kiitos! Niin meillä on jäänyt tuo pöydän valmistus hiukan vaiheeseen niiden jalkojen taivuttelun vuoksi. 1:1 koossa sain juuri viikonvaihteessa valmiiksi vastaavan virkatun Asteri -maton jonka halkaisija on n. 150cm.
1:12 Katilta saimme upeita kukkasia, jotka on tehty rautalangasta ja kynsilakasta. Tupaan myös verhokangasta ja lankaa. Kiitos Kati!


                         Nyt siirrymme suunnittelemaan seuraavaa vaihtoa, jonka aiheena on kesä.

1 kommentti: